Szállás Bukovelben

A Kék Hegy magán birtok - üdülő szálló, amely Bukovel sícentrum területén elhelyezkedő pályaszállás, Polyanica faluban, Ivano-Frankovszky megyében található, magához hívja az aktív sportokat szerető vendégeket. A major egy hegyvidéki tájon helyezkedik el, tengerszint felett 920 méteres magasságon a Zúzódás hegy lábánál (1664m), amely megadta a birtoknak a nevet (az oroszban "kék" és "zúzódás" szavak egy gyökerűek).

A birtok kényelmes elhelyezkedésének köszönhetően a vendégek élvezhetik az összes Bukoveli szórakozóhelyeken való részvételt mint például: éttermek, sörözők, kocsmák, kávézók, pizzériák, gyorsétkezdék, fiatalok számára épült szórákozó központ szolgáltatásait és még sok minden mást. Bukovelben mindig szerveznek többféle tematikus ünnepléseket és koncereket. Szórakozásokon kívül egészségügyi központot és SPA centrumokat lehet meglátogatni. A szálloda megközelítése nagyon egyszerű. A főútról fel kell menni egy kis dombra (30 m). Ott található parkolóhely is. A felvonókig 100-150 méteres sétával lehet eljutni (két sarok).

A Kék Hegy birtok - egy kisváros, amit gerendaházak és hotel típusú lakóház alakítanak. A házak stílusa ismételhetetlen hucul (ukrán népi) színezetet ad a birtoknak. Családdal vagy nagy társaságban pihenhetünk. Mindegyik szoba komfortberendezésekkel rendelkezik, amelyek szükségesek a kényelmes üdüléshez (wc, zuhanyzó, tv, stb.). A hotelben finom házias konyha működik. A szakácsok szívesen elkészítenek bármilyen egyéni vagy csoportos rendelést.

Van kerti lugas épített kemencével és saslik sütő. Ez télen a legnagyobb hidegben is üzemel.

Azokat a látogatókat, akik igénylik a síelés utáni lazítást - wellnesst, szauna és merülő medence várja. Biliárdozás közben a helyi hideg sört ízlelgetve iszogathatnak a vendégek a hangulatos bárban. Az ingyenes WIFI természetesen elérhető. Nagy turista csoportokat is befogadnak (70 főig), akik összekapcsolják az üdülést és a munkát (csapatépítés, szemináriumok, tudományos konferenciák stb.). Rendelkezésre áll még előadóterem tematikus ülések és állófogadás lebonyolításához. Tapasztalt kollégák veszik figyelembe a kívánságait és felejthetetlenné teszik az ott tartózkodást.

Válasszon minőségi pályaszállást Bukovelben, látogassa Kék Hegy hotelt!